Werkwijze

Werkwijze

Op het moment dat we met elkaar aan de slag gaan maak ik contact met jou en de situatie. Ik kijk dan waar de pijn, trauma’s of denkbeelden zitten die om aandacht vragen. Door jou vragen te stellen  en je  hierbij aan het woord te laten kunnen er vanuit het onderbewustzijn nieuwe inzichten ontstaan.
Door deze werkwijze kunnen er denkbeelden veranderen die verbonden zijn met bepaalde emoties die niet meer bij je passen, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. Er ontstaat dus een vernieuwde visie op het leven die zowel mentaal als lichamelijk voelbaar is.

Bij deze manier van werken hoeft men vaak ook niet terug naar de herinnering van aan bod komende trauma’s.

Ik zie trauma’s als diepliggende denkbeelden met een emotionele lading.  
Ook deze lading is vaak lichamelijk voelbaar. Vaak zijn mensen zich van deze lading niet meer bewust omdat zij zich zijn gaan identificeren met hun gevoel.

Maar al te vaak proberen we onze emoties te onderdrukken met de dingen buiten ons zelf, wat vaak weer leid tot verslavingen, waarbij  gedacht moet worden aan bijvoorbeeld:

-Verkeerde voeding
-Alcohol
-drugs
-Sex
-Tabak 
-Werk
-Geweld
-Drukdoenerij
-Gamen.

Veel lichamelijke klachten ontstaan ook door trauma’s of gedachten die niet meer bij ons passen. Vaak lijken lichamelijke klachten te ontstaan door werk en bepaalde houdingen die daar bij horen. Ik denk zeker dat er een verband is tussen deze twee, maar dan nog kan er naar een diepere oorzaak gekeken worden.

Hara-Coaching

€70,- /sessie

– Uitleg van de geleide meditatie
– Sessie van 60 to 90 min.
– Napraten (delen en uitleg waar nodig) na de sessie.